Idag arbetar vi med kunder inom flera olika branscher för att driva försäljningen av antingen produkter eller tjänster – med hjälp av skräddarsydda lösningar utifrån deras specifika behov. Ta en titt och se vad som gör våra kunder unika, och vad vi på Selltastic har gjort för dem.

IF Elfsborg

IF Elfsborg är fotbollsklubben med historia tillbaka till 1904 och som blivit Svenska mästare sex gånger, senaste SM-guldet var 2012. Samarbetet innebär att Selltastic som enda partner arbetar aktivt med 1904-klubben och stöttar IF Elfsborg i övrig sponsorbearbetning.

Selltastic är först och främst med och säljer och utveckla det som IF Elfsborg kallar för 1904-klubben.

-Tillsammans med IF Elfsborg har vi tagit ett nytt grepp kring paketeringen. Vi fokuserar på kundrelationen och har skapat ett tightare samarbete med befintliga partners,

Manpower

Manpower är ett globalt rekryteringsföretag som brinner för att hjälpa individer och företag att hitta varandra. Vi hjälper dem med säljcoachning och säljutbildningar.

Se case

Läns­försäkringar

Länsförsäkringar finns över hela landet och erbjuder person- och sakförsäkringar samt bank- och fondtjänster för privatpersoner, företag och lantbrukare. Selltastic har fått i uppdrag att boka kvalitativa kundbesök hos potentiella företagskunder.

Se case

Long Tall Sally

Long Tall Sally

Long Tall Sally är en PR- och kommunikationsbyrå i Göteborg som har en bred erfarenhet inom kommunikationsområdet och en helhetssyn på sina uppdrag. Selltastic hjälper Long Tall Sally med besöksbokning.

Se case

Voice Provider

Kärnan i Voice Providers framgång är att erbjuda kundservicelösningar som tilltalar både kund och slutkund. I vår mötesbokning för Voice Provider ser vi därför till att lyfta fram de tjänster och produkter som hade underlättat vardagen för båda parter.

Se case

Business & Emotions

Idag arbetar reklambyrån Business & Emotions med kunder så som Toms Sverige, Balder Fastigheter, Smålandsvillan, Voice Provider och många fler. Vi på Selltastic fick i uppdrag att nå ut till potentiella kunder och kommunicera byråns erbjudande.

Se case

Houdini Sportswear

De funktionella kläderna och accessoarerna i Houdinis sortiment har tagits fram utan någon negativ miljöpåverkan. Sedan 1993 tillverkar de allt ifrån underkläder till skalplagg. Selltastics uppdrag är att nå ut med deras hållbara produkter till nya företagskunder.

Remote 24

Ett IT-bolag som erbjuder en kompromisslös hostingtjänst – alltid med hög servicegrad och responsiv support. Remote24 arbetar idag med små och medelstora företag över hela Skandinavien och Selltastic fick i uppdrag att boka in besök med relevanta kunder.

Se case