Business & Emotions

Business & Emotions är en reklambyrå i Göteborg som uppmanar sina kunder att våga göra något annorlunda. De erbjuder allt från enskilda facebookinlägg till omfattande marknadsstrategier och jobbar med ett flertal olika kunder inom branscher så som dagligvaruhandel, inredning, fastigheter och IT. Till exempel Pingvin Godis, Midbec Tapeter, Balder Fastigheter, SmålandsVillan och Voice Provider.

Då reklambyrån består av 10 medarbetare går all deras tid åt att genomföra uppdrag för befintliga kunder. Samtidigt har de ett behov av att kontinuerligt attrahera nya kunder och sprida kännedom om sina tjänster och erbjudande.

Workshop för att identifiera kunderna

För att säkerställa att Business & Emotions varumärke når potentiella kunder bistår Selltastic med besöksbokning. Utifrån en gemensam workshop där vi identifierar vilka kunder som är intressanta och vad reklambyrån kan erbjuda dem skapar vi en action plan som Selltastic driver. Via telefon, mail och möten ser vi sedan till att bearbeta kunderna tills det att ett reellt uppdrag eller ett möte med Business & Emotions bokas in. Vi sköter även uppföljning av varje bokad kund.

”Selltastic har satt sig in i vår verksamhet med hjärta och hjärna och jag är 100 % säker på att låta dem representera oss i mötet med ny kund.”
– Peter Karlsson, VD på Business & Emotions.

Selltastic har arbetat tillsammans med Business & Emotions sedan augusti 2015. Arbetet har resulterat i ett flertal inbokade möten, intressanta pitcher och nya kunder samt goda relationer med relevanta företag.