Nu erbjuder vi online sales coachning

Vi har alla vaknat upp till en annorlunda värld. En värld där det fysiska mötet en period kommer bli nedprioriterat, men en värld som är i ett stort behov av alla i samhället som arbetar som säljare. Vi behöver er, lika mycket nu som då. Men vi behöver ställa om. Från det fysiska mötet till det digitala rummet. Använda telefonen som ditt bästa verktyg, i veckor kanske månader. Videomöten ännu bättre om du har möjlighet till det.

Med 20 års erfarenhet av telefonförsäljning i både med och motgångar så har vi satt ihop ett Online Coachningpaket för dig som säljare. Det innehåller;

–          Nuläge – Vart befinner du/ni er nu? Hur ser din vardag ut, vad finns för möjligheter? Vad är ditt största hinder just nu?

–          Mental träning – Sist men inte minst, det mentala. Det kan ta tid att ställa om, hur ska jag tänka, vad kan jag göra för att komma vidare nu.

–          Telefonförsäljning/Onlineförsäljning – Vad är viktigt, vad skiljer sig mellan telefon och det fysiska mötet. Hur ska jag tänka?

–          Fördelar – Vad finns det för fördelar med nuläget och telefon/onlineförsäljning.

Pris 60 min – 499kr per person exkl. moms Kontakta mathias@selltastic.se för mer information eller boka ett tillfälle.

Vi kan också skräddarsy ett upplägg för dig och ditt team, pris ges då på offert.