Säljworkshop hos Manpower

Tidigare i veckan hade vi en säljworkshop på plats hos Manpower i Göteborg. Vårt löpande samarbete med Manpower innebär att vi stöttar, utbildar och coachar deras säljorganisation. Vårt största fokus har vi på det första steget i försäljningen, vilket i det här fallet handlar om att boka mötet. Manpower har en fantastisk tjänst som de kan erbjuda som kan hjälpa många företag när de behöver mer personalresurs. Det vill vi få fram genom att få dem att träffa så många företag som möjligt.

Läs mer…

Vi levererar resultat till Länsförsäkringar

”Vi har jobbat med Selltastic i ett par år, med väldigt gott utfall. Varje nedplöjd kostnadskrona har mångdubblats i intäktskronor, och säljarna är supernöjda.”
– Börje Gunnesson, Affärsområdeschef Länsförsäkringar Halland

Selltastic levererar resultat

Selltastics uppdrag för Länsförsäkringar är att boka kundmöten hos potentiella företagskunder. Vi har bokat över 400 stycken nykundsmöten för Länsförsäkringar de senaste två åren. Och vid nio av tio besök får Länsförsäkringar lämna offert.

Läs mer…

Selltastic växer och öppnar kontor i Gävle

Den 13 augusti slår vi upp portarna till vårt andra kontor. placerat i Gävle. På plats och ansvarig för kontoret är Victor Granholm. Han har arbetat i säljbranschen och med mötesbokning de senaste fyra åren och då främst med kunder inom IT-branschen.

– Vi är oerhört glada för att ha Victor med oss. Hans breda kompetens inom IT och gedigna säljbakgrund gör att vi blir ännu starkare. Och dessutom ger oss Gävlekontoret närhet till kunder i Stockholm med omnejd,

Läs mer…

Carl Fredelin förstärker Selltastic

Vi växer oss starkare och kan nu berätta om vårt senaste tillskott Carl Fredelin som ansluter sig till Selltastics team. Han har en gedigen bakgrund inom affärsutveckling och försäljning och kommer senast från IT-branschen. Hos oss kommer Carl främst att fokusera på att utveckla både befintliga och nya kunder.

– Selltastic är inne på sitt tredje år och har haft en fantastisk omsättningskurva och vinstmarginal. Jag gillar att det är ett hungrigt gäng med driv på Selltastic och ser framemot att få utveckla företaget tillsammans med dem,

Läs mer…

Vi hjälper IF Elfsborg med 1904-klubben

Sponsorförsäljning Selltastic

Inför säsongen 2018 hjälper vi på Selltastic fotbollsklubben IF Elfsborg med försäljning och utveckling av deras 1904-klubb. I vårt samarbete fokuserar vi på kundrelationen och vill skapa ett tightare samarbete med befintliga partners, öka deras engagemang och hitta fler företag som vill engagera sig och stötta IF Elfsborg

Hur det fungerar om jag vill bli sponsor

Inför säsongen 2018 har IF Elfsborg valt att öppna upp hela arenan. Som sponsor i 1904-klubben har du nu valmöjligheten att välja vart man vill sitta i mån av plats.

Läs mer…

Årets julklapp från Baron Bags

Baron Bags

Nu erbjuder Selltastic produkter från svenska Baron. Väskorna och accessoarerna kombinerar klassisk elegans med behoven hos en modern businessman eller – kvinna. Produkterna håller en hög kvalité med stort fokus på hållbarhet både när det gäller material och hantverk. Den perfekta julklappen till anställda och kunder.

Fler produkter och information om dessa hittar ni här baron.se

För beställning kontakta Mathias@selltastic.se

Baron_Bags

Läs mer…

Nu söker vi förstärkning till vårt säljteam

saljdag
Vi växer och nu rekryterar vi en säljare som vill vara med och bygga vårt säljteam. Vi är ett säljbolag i Göteborg som jobbar intensivt med mötesbokning och försäljning över telefon.
Det är önskvärt att du har erfarenhet av försäljning, mötesbokning och ett högt tryck på telefonen. Men detta är inget krav, är du rätt person kan du övertyga oss ändå.
Det vi värderar högst hos våra säljare är personlighet,

Läs mer…

Selltastic och IF Elfsborg i nytt stort avtal

Sponsorforsaljning

Vi kan med glädje och stolthet berättat att vi har ingått ett samarbete med en av Sveriges mest framgångsrika föreningar, nämligen IF Elfsborg. En fotbollsklubb med historia tillbaka till 1904 och som blivit Svenska mästare sex gånger, senaste SM guldet 2012.

Samarbetet innebär att Selltastic som enda partner kommer arbeta aktivt med det som Elfsborg tidigare valt att kalla för 1904-klubben. Den innebär att företag har möjligheten att vara med och sponsra IF Elfsborg för en mindre summa.

Läs mer…

Tre tips för att lyckas med dina cold calls!

Vår VD Mathias Ekberg delar med sig av sina tre bästa tips för att du ska lyckas med din mötesbokning via cold calls.

  • Förbered dig väl. Se till att din prospektlista är kvalificerad. Se till att din pitch är stark och att du känner dig trygg med hur du presenterar bolaget. Det är inte många sekunder du får i första mötet över telefon.
  • Var dig själv. Låt din personlighet spegla ditt sätt att presentera dig själv och ditt bolag och dess produkter/tjänster.

Läs mer…

Frukostseminarium tillsammans med äventyraren Fredrik Sträng

Hur utmanar du dig själv i vardagen? Vi kommer hålla ett frukostseminarium med äventyraren Fredrik Sträng som huvudtalare. Fredrik var mobbad, notorisk höjdrädd och gick i terapi för sin dödsångest. Därifrån gick han till att bli Skandinaviens främsta höghöjdsklättrare med bland annat 8 toppar ovanför 8000 m och ett världsrekord på sin meritlista.

Under seminariet kommer du får höra Fredrik berätta sin historia. Vi kommer också fokusera på sälj och hur du blir en riktigt bra säljare.

Läs mer…