Med oss får ni en partner som hjälper er identifiera era utmaningar, hittar en lösning framåt och som avlastar er interna organisation. Allt för att vi tillsammans ska driva er försäljning. Vi är ett kvalitativt säljbolag med över 20 års erfarenhet från produkt- och tjänsteförsäljning inom olika branscher, mot olika kundsegment och via olika kommunikationskanaler. Helt enkelt erfarenheter som har gjort det möjligt för oss att dela med oss av tung säljkraft som kan göra skillnad i er verksamhet.

Vi hjälper er med hela säljcykeln – från säljcoachning och prospektering till uppföljning av vårt gemensamma arbete. På så vis kan vi både underlätta ert interna arbete genom att ta över nykundsbearbetning, leadsgenerering och besök kunder. Såväl som att ge er de verktyg ni behöver för att ta tag i er försäljning. En grundläggande prospektering är av största vikt för att kunna boka mötet och sedan sälja. En aktiv mötesbokning måste till för att ha mycket möten i kalendern. Möten som sedan kommer att leda till affärer. Era behov styr riktningen och nivån för vårt arbete.

Är du och din verksamhet i behov av en partner som kan avlasta, utveckla och effektivisera er säljorganisation? Kontakta någon av oss så hjälper vi dig.

Mathias Ekberg VD 0707-69 53 12 eller mathias@selltastic.se

Lars Ekberg Affärsutvecklare lars@selltastic.se