Med vår hjälp kan ni göra er målgrupp medveten om styrkan i vad ni erbjuder. Med oss får ni en partner som hjälper er identifiera era utmaningar, hittar en lösning framåt och som avlastar er interna organisation – allt för att driva er försäljning.

Vi är ett kvalitativt säljbolag med över 20 års erfarenhet från produkt- och tjänsteförsäljning inom olika branscher, mot olika kundsegment och via olika kommunikationskanaler. Helt enkelt erfarenheter som har gjort det möjligt för oss att dela med oss av tung säljkraft som kan göra skillnad i er verksamhet.

Selltastic tar hand om hela resan – från säljcoachning och uppstart till uppföljning av vårt gemensamma arbete. På så vis kan vi både underlätta ert interna arbete genom att ta över nykundsbearbetning, leadsgenerering och besök såväl som att ge er de verktyg ni behöver för att ta tag i er försäljning. Era behov styr riktningen och nivån för vårt arbete.

Är du och din verksamhet i behov av en partner som kan avlasta, utveckla och effektivisera er säljorganisation? Kontakta någon av oss så hjälper vi dig.

Mathias Ekberg VD 0707-69 53 12 eller mathias@selltastic.se

Viktor Granholm Kontorschef Gävle 0760-520365 viktor@selltastic.se

Carl Fredelin Sales 0721-878877 carl@selltastic.se

Lars Ekberg Affärsutvecklare lars@selltastic.se