Vi levererar resultat till Länsförsäkringar

”Vi har jobbat med Selltastic i ett par år, med väldigt gott utfall. Varje nedplöjd kostnadskrona har mångdubblats i intäktskronor, och säljarna är supernöjda.”
– Börje Gunnesson, Affärsområdeschef Länsförsäkringar Halland

Selltastic levererar resultat

Selltastics uppdrag för Länsförsäkringar är att boka kundmöten hos potentiella företagskunder. Vi har bokat över 400 stycken nykundsmöten för Länsförsäkringar de senaste två åren. Och vid nio av tio besök får Länsförsäkringar lämna offert.

Med kvalitet i fokus

Ett bokat möte med hög kvalitet är för oss ett möte med utvalt företag, där kontaktperson kommer på utsatt tid och plats samt är väl förberedd på mötets innehåll, säger Mathias Ekberg VD på Selltastic. Och det är det vi alltid strävar efter att leverera.

Tät dialog mot nya affärer

Vi fungerar som en förlängning av Länsförsäkringars säljorganisation. Vi arbetar med en nära kommunikation för att säkerställa att mötena når upp till Länsförsäkringars kravställning. Vår strävan är att hela tiden utveckla vårt samarbete och hjälpa dem i deras säljarbete.

”Alla bokade möten som jag har varit ute på har varit bra. Trevliga människor som visste varför jag besökte dem. Selltastic gör verkligen ett kanonjobb.”
– Gunnel, Företagssäljare på Länsförsäkringar

Länsförsäkringar finns över hela landet och erbjuder person- och sakförsäkringar samt bank- och fondtjänster för privatpersoner, företag och lantbrukare. Kunderna är ägare av sitt lokala länsförsäkringsbolag, vilket stärker och genomsyrar kundrelationen.